In mijn yoga- en ademwerkstudio in Winkel (Hollands Kroon) geef ik 1:1 ademcoaching. In de intake bespreken we samen hoe jouw ademcoachingstraject eruit gaat zien en stemmen we het traject volledig af op jouw behoeften en wensen.

Wat leer je met ademwerk / ademcoaching?

Als ademcoach leer ik je stap voor stap om het leven weer vol in te ademen en oude, niet-dienende patronen los te laten, uit te ademen. En bij moeilijke dingen en situaties durven door te ademen.

De ademconsulten worden afgestemd op jouw behoeften en wensen. We
formuleren in de intake een intentie (concreet doel) om mee aan de slag te gaan. Tijdens de diepere ademsessies ga je laag voor laag oude pijnen en geblokkeerde energie leren loslaten middels coaching, bewustwording- en ademoefeningen. Zodat bewuste of onbewuste gevoelens van schuld, angst, woede en verdriet losgelaten kunnen worden.

Meer weten over ademwerk? Klik hier.

Ervaringen

“Sonja neemt je aan de hand van jouw adem mee op een reis naar je diepste emoties. Heftig, intens en mooi. Allemaal op jouw eigen tempo en binnen jouw grenzen. Sonja begeleidt en zorgt voor je. Wellicht nog een beetje vaag? Gun jezelf deze ervaring en dan zal je werkelijk weten wat ik bedoel.  Na afloop van de sessies ervaar ik een zekere lichtheid en vastberadenheid. Naast de inzichten die het mij heeft gebracht over de emoties die al sinds mijn jonge jaren diep in mij verscholen zaten. Niet dat deze ineens weg zijn maar ze zijn wel veel lichter, dragelijker en acceptabel”

Edgar Asma

“Naast de yogalessen heb ik nu 3 ademreizen mogen beleven onder begeleiding van Sonja. De kracht en het effect van de ademhaling hebben mij verwonderd. Tijdens iedere sessie heb ik veel mogen loslaten. Indrukwekkend wat er allemaal naar boven komt enkel door te ademen en toe te laten. Ook hier stemt Sonja haar begeleiding af op de persoon en het moment. Een hele mooie ervaring!”

Emma Dekker

Afspraak maken?

Voor meer informatie, kennismaking of het maken van een afspraak. Neem contact met me op. Dan kijken we samen wat er mogelijk is.

*Heb je liever ademcoaching bij jou thuis? Dat kan. Ik kijk graag samen met je wat mogelijk is.